Liga NSIS eID Bundle

Alt hvad myndigheden skal bruge, for at være NSIS compliant på alle niveauer. Testes nu i udvalgte kommuner.

NSIS compliance på niveau lav, betydelig og høj.

Overholdelse af NSIS-standarden er et nationalt krav til alle kommuner, regioner og staten.
Afhængigt af use casen skal brugere kunne identificere sig på niveau lav, betydelig eller høj. Det opnås ved at etablere en lokal IdP og to-faktor autentificering – med tilhørende indrullering af brugere. Ligas NSIS eID Bundle indeholder alle de nødvendige elementer.

NSIS

Webinar: Bliv klar til NSIS

I dette webinar kan du lære hvordan du opnår compliance med NSIS ved at etablere en lokal IdP med to-faktor autentificering af brugere. Se også, hvordan indrullering sker via selvbetjening, alt sammen baseret på den nye MitID og NemLog-in3 infrastruktur.

Du får svar på langt de fleste spørgsmål om overholdelse af NSIS-standarden. Resten tager vi i vores afsluttende Q&A session, hvor du er velkommen til at stille spørgsmål.

Lokal IdP

Vores lokale IdP kan autentificere brugere til både den nuværende Nemlog-in, Nemlog-in3 og alle andre IdP brokere som giver adgang til offentlige services eller cloud leverandører.

En særlig feature er muligheden for at forbinde adskillige brugerdatabase på samme tid til løsningen.

Selvbetjening

Indrullering af medarbejdere er en let og hurtig proces, som håndteres fra en selvbetjeningsportal. Som led i enrollment processen bliver medarbejderens identitet verificeret med sin personlige MitID.

Processen er den samme, uanset hvilken to-faktor token brugeren skal indrulleres til.

NSIS niveauer

Anvendelsen af bruger certifikater i kombination med smart cards bringer omgående organisationen på NSIS compliance niveau betydelig.

Opgradering til niveau høj er muligt uden at der er behov for andre tekniske løsninger.

Certificering

Ligas NSIS Bundle vil blive certificeret som lokal IdP og lokal IdM i forlængelse af implementeringen hos vores pilot kommuner.

Det betyder, at udarbejdelsen af den årlige revisionsrapport bliver simpel idet den underliggende tekniske dokumentation allerede er på plads.

To-faktor

En lang række to-faktor autentifikations metoder er understøttet i Liga NSIS eID Bundle. Nogle medarbejdere kan have behov for niveau betydelig og andre for niveau høj.

Fælles er at de alle skal udstyres med enten et smart card, en FIDO token, en app, en OTP token eller anvende en kombination af flere.

Kvinde bag skærm.

Hvad skal du se efter, når du vælger NSIS løsning til din myndighed?

Compliance


Lokal IdP integration til NemLogin


Lokal IdP integration til NemLog-in3


Lokal IdP integration til broker system


User Self Service capabilities


Authentication til NSIS niveau lav, betydelig og høj


NSIS revideret certifikation


Certificeret udviklingsmodel


Certificeret rapporteringsmodul


Let integration


ADFS integration


IDM og IAM integration


Active Directory integration


Multiple directory integrationer


Lokal IdP single sign-on


Multifaktor support for
smart card, FIDO, app, SMS og OTP


Multifaktor login til Windows


Omfangsrigt API


Service stabilitet


Real-Time Synkronisering


Data integritet med queuing


High Availability


Decentraliseret


Dansk support


Velkendt teknologi


Alt-i-én pakke


Fremtidssikret


Globale leverandører


“Pointen er, at medarbejderen får nem adgang til fortrolige informationer via en to-faktorbaseret løsning – det vil sige en kombination af noget man ved og noget man har. Uanset om de logger ind via privat NemID på deres telefon eller via USB-chipkortet gennem Ligas løsning. Det betyder basalt set, at vi opfylder de nye krav i NSIS på en måde, der er økonomisk og administrativt overkommelig for kommunen og bekvem for medarbejderne.”

Martin Oldin, identitets- og dataarkitekt, Lyngby-Taarbæk Kommune.

Få en online demonstration af Liga NSIS eID Bundle

Bestil et gratis og uforpligtende onlinemøde, hvor du kan se produktet i brug og samtidig få svar på de spørgsmål I som organisation måtte have, uanset om det handler om compliance, prissætning, sikkerhed eller noget helt fjerde.

Oplev hvordan din myndighed bliver NSIS compliant

Udfyld formularen nedenfor så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde et tidspunkt til en online demontration, der passer dig.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte. Ring til Jens Nielsen på telefon +45 26 20 95 06 eller kontakt Jens via e-mail: jn@liga.com

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Verificering via MitID

Brug af MitID er en integreret del af processen for indrullering af medarbejdere. På den måde kan medarbejderen verificere sin identitet uden behov for hjælp fra IT-afdelingen, og i overensstemmelse med kravene i NSIS-standarden.

Produktpartnere:

Thales logo.